Carmageddon

Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat mensen die op deze website komen niet ook al ergens anders gelezen hebben over het Kickstarter project van de makers van de originele eerste twee delen van het spel Carmageddon, maar toch maar een post voor wat extra aandacht voor het project :). Het spel dat door de politiek gezien werd als zo ongeveer de ondergang van de beschaafde wereld, maar door het gamende deel van de wereld werd ontvangen als het begin van hoe (multiplayer) gaming moest worden, humor, over the top en een goed werkende multiplayer!

De makers van deze game hebben na lange tijd zelf weer de rechten terugverworven voor de game en zijn begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe versie, na 300.000 dollar aan eigen geld hebben ze besloten de hulp van de fans in te roepen doormiddel van een Kickstarter project, het doel is om 400.000 dollar (300.000 effectief na Kickstarter en Amazon Payment kosten) op te halen voor de afronding van de game. Afhankelijk van de hoeveelheid die je inlegt krijg je daar verschillende rewards voor terug, voor de 51$ die ik betaald heb krijg ik 2x het spel en nog wat andere early access dingen, maar ik vind het vooral leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan een project als dit.

Toch hebben ze tot op heden nog niet genoeg geld opgehaald, met nog iets meer dan 20 dagen te gaan ziet het er naar uit dat ze het wel gaan halen, maar alle publiciteit is welkom, dus draag ik bij deze ook mijn steentje bij :). Ik hoop in ieder geval dat het ze lukt en kan niet wachten tot we begin volgend jaar weer de nodige uren kunnen verspillen aan een met geweld overladen doelloze maar humoristische game :) .

One thought on “Carmageddon”

Comments are closed.